Top
  • King King
  • Pepper Pepper
  • Marley Marley
  • Wodan Wodan
  • Ruby Ruby

Repaints bestellen

Repainten van modelpaarden doe ik al jaren met veel plezier. Ik probeer de repaints er zo realistisch mogelijk uit te laten zien. De materialen waar ik mee werk zijn; Amsterdamse acrylverf, airbrush, pastel, glanslak en vernis.

Voor het repainten van het model heb ik foto's nodig van het dier. Het is de bedoeling dat op deze foto de kleuren duidelijk te zien zijn waardoor ik het goed kan overschilderen. Denk bijvoorbeeld ook aan kleine vlekjes op de neus, de hoeven, enz.

Mocht u een schleich model willen laten repainten, is dit natuurlijk mogelijk. Hiervoor zou u even contact moeten opnemen via ''contact'' in de menubalk.

Nadat u de beslissing heeft genomen om het model door mij te laten repainten, zullen we verder overleggen in de mail over bijvoorbeeld het model, de foto's, de prijs, enz.

De tarieven verschillen per model. Om de tarieven zo laag mogelijk te houden is het mogelijk om het model op te komen halen. Dit natuurlijk wel in overleg.

Hieronder staat een tabel met de verwachtte tarieven. De tarieven variëren per model, gezien de complexiteit van de verftechnieken. Voor de exacte prijsopgave kunt u contact met mij opnemen. De prijzen in de tabel zijn exclusief het model en exclusief de verzendkosten. 

Model                                      Tarief        
Trekpaard €14
Paard €12
Pony €11
Shetlander / veulen €8,50
Hond / kat / konijn €7,00

Het customizen van manen is ook mogelijk. Dit houdt in dat de oude manen weg worden gehaald en er nieuwe manen voor in de plaats komen. Voor meer informatie over het customizen kunt u contact opnemen via 'contact' in de menubalk. 

U kunt het model naar mij opsturen, maar ik kan ook een nieuw model voor u aanschaffen. Mocht er een model aangeschaft moeten worden, komt de prijs van het model bij het tarief.

De verzendkosten zijn afhankelijk van het model. De meeste modellen passen door de brievenbus. Mocht het model niet passen door bijvoorbeeld een gedraaide hals, moet het in een pakket verzonden worden.

U kunt het model ook bij mij ophalen. Mijn woonplaats is in Emmeloord.
Voor vragen, of wellicht het laten repainten van een model kunt u altijd contact opnemen via 'contact' in de menubalk.